skip to Main Content

MX STICKERS

Hier bent u op het juiste adres als het gaat om custom made motocross stickers, van de meest kleine tot de grotere motoren. De stickerset wordt geheel naar uw wens ontworpen en na goedkeuring geprint op hoge kwaliteit print vinyl en dik laminaat met een mooie glanzende laag!

MX SHIRTS

Een gepersonaliseerd cross-shirt is niet meer weg te denken uit de motorsport. Bij Syca Design zijn deze geheel custom made te krijgen met naam, nummer en eventuele sponsoren. Het shirt is een goed passend model en gemakkelijk uit te wassen zonder kwaliteitsverlies.

MILIEUMATTEN

Een milieumat is de beste manier om de natuur of werkplaats te beschermen tegen milieuonvriendelijke stoffen. Daarentegen is een milieumat al jarenlang verplicht door de KNMV tijdens wedstrijden en trainingsevenementen. Bij Syca Design is deze milieumat geheel gepersonaliseerd te krijgen met een mooi design naar wens, naam, nummer en eventuele sponsoren. De standaardmaat heeft een afmeting van 80 x 200 cm, maar deze kan ook in andere maten geleverd worden!

OVERIG

Ook andere bestellingen kunnen gerealiseerd worden, zoals aangeefborden, helmstickers, bikestand stickers, gepersonaliseerde sticker of sponsorgeschenken. Heeft u zelf een ander idee of wens? Neem contact op met Syca Design en dan bekijken we samen de mogelijkheden.