skip to Main Content

LET OP: alle afbeeldingen hieronder zijn enkel voorbeelden. Er is dan ook een groter assortiment dan hier staat weergegeven. Neem contact op voor meer informatie over alle (andere) mogelijkheden!

LOGO ONTWERP

Een goed en strak logo is een krachtig marketingmiddel. Een logo helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast is een logo herkenbaar voor klanten.

FULL COLOUR STICKERS

Een sticker met gewenst ontwerp in elke kleur, grootte, vorm en aantal. Of het nu gaat voor stickers op een reclamebord, auto of muur: er is ontzettend veel mogelijk met stickers!

MONDKAPJES

Respecteer de gezondheid van anderen door het dragen van een mondkapje op drukke plekken. Nu geheel met eigen design leverbaar vanaf 25 stuks. Let op: dit comfort mondkapje is gemaakt van een polyester stof en is NIET bedoeld voor medisch gebruik!

BANNERS / SPANDOEKEN

Trek makkelijk de aandacht met een opvallende banner of spandoek. Je kunt deze gebruiken op een beurs, festival, evenement en nog veel meer. De doeken zijn geringd, zodat u deze gemakkelijk kan ophangen.

BEACHFLAGS

Deze opvallende beachflags zijn eenvoudig inzetbaar tijdens beurzen, open dagen of markten, maar zeker ook voor gebruik bij een winkel! Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Verkrijgbaar in 3 vormen met verschillende maten.

ROLL-UP BANNER

De snelste manier om groot op te vallen is met behulp van een roll-up banner. Of het nu gaat om op een beurs te staan of een actie in uw winkel aan te prijzen, een roll-up banner ziet er altijd strak uit!

DEURMAT

Het is fijn binnenkomen voor bezoekers van een bedrijf, evenement of woning met een gepersonaliseerde deurmat. Kies bijvoorbeeld voor een logo, tekst of afbeelding. De deurmat heeft een slijtvaste print en de achterzijde bevat een geschuimde antislip-laag.

VISITEKAARTJE

Niet alleen geeft een visitekaartje de klant alle informatie over u en uw bedrijf; het design van het visitekaartje is ook erg belangrijk! Hoe creatiever, hoe meer impact u kunt maken. Daarnaast kan het kaartje ook ingezet worden als een reminder voor een later moment.

FLYERS

Of u nu een nieuwe zaak opent, een kortingsactie hebt of mensen wilt informeren, flyers behoren tot de meest veelzijdige promotiemiddelen die er zijn. Bij Syca Design zijn er allerlei formaten waar u uit kunt kiezen, van klein tot groot!